On olemassa ihmisiä, joiden läsnäolo on jotain paljon enemmän kuin vain fyysisesti samassa tilassa olemista. Yksi näistä ihmisistä on Johannes ”Hatsolo” Hattunen.  Tämä kansainvälisesti yksi arvostetuimpia ja menestyneimpiä suomalaisia breikkareita on tottunut olemaan läsnä koko kehonsa voimalla. Hänen kyltymätön energiansa ja suorastaan käsin kosketeltava innostuksensa tarttuu taatusti jokaiseen kuulijaan.

Hatsolo on kyltymätön innostaja, yrittäjä ja uurastaja, jonka ensisijainen tavoite on nousta aamulla ylös sängystä ja saada päivän aikana hymy kohtaamiensa ihmisten huulille. Kova työ ja horjumaton usko omaan ammattitaitoon näkyvät kaikessa hänen tekemisessään. Tanssikoulu Saiffan perustajajäsen sekä supersuositun Training for Warriors -konseptin Suomeen jalkauttanut ideasampo tietää, miten inspiroida ja valmentaa ihmisiä. Hatsolo on persoona, jota ei voi selittää – hänen esiintymisensä täytyy kokea.

Hatsololta onnistuvat puheet ja valmennukset niin Suomeksi kuin Enlanniksikin. Puheet ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Mikäli innostuit ja haluat Hatsolon tapahtumaasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää osoitteessa www.johanneshattunen.com

Play this podcast on Podbean App